foto

Zbyněk Drda

  • nar. 29.3.1987 (31 let)
    Ostrov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Cirkus Cirkus (koncert)
2012 Tajemství Petra Jandy (TV film)

TV pořady

2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2011 To byl náš hit (TV pořad)
2009 Karneval na Barrandově (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
TýTý 2006 (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace