foto

Mike Hoffmann

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
Milk
2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2017 Cesta (studentský film)
El jugador de ajedrez
Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
2015 A já na to: Eh (studentský film)
Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
V květnu si dělej, co chceš
2014 Für immer
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
2011 Wie früher
2010 Katie Fforde: Křehké štěstí (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schmetterlingstage, Monstertage (S19E11)
2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Engelmacherin (S04E04)
2017 Lammerts Leichen (TV seriál)
Nick (E05)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Gesetz und Liebe (S03E27)
Unter die Haut (S03E25)
2016 Rentnercops (TV seriál)
Junimond (S02E01)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Kein Weg zurück (S07E01)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zeit für Veränderungen (S16E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Prachy vládnou světu (S17E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Der große Bluff (S05E18)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Truckstop (S05E17)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2019 Válka a já (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky