foto

Mike Hoffmann

  • nar. 1974
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2017 Cesta (studentský film)
El jugador de ajedrez
Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
2015 A já na to: Eh (studentský film)
Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
V květnu si dělej, co chceš
2014 Für immer
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
2011 Wie früher
2010 Katie Fforde: Křehké štěstí (TV film)

TV seriály

2017 Lammerts Leichen (TV seriál)
Nick (E05)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Prachy vládnou světu (S17E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Truckstop (S05E17)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace