foto

William Dear

  • nar. 30.11.1944 (76 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Razor
2000 Santa kdo? (TV film)
1994 Andělé
1991 Přísně tajné prázdniny
1990 Darkman
1987 Harry a Hendersonovi
1982 Jezdec v čase
1981 Elephant Parts

TV seriály

1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hromada veteše (S01E16)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky