foto

Jean-Pierre Michael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres à Orléans (TV film)
2015 Peindre
2014 Bébé à tout prix
Crime en Lozère (TV film)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Moje druhá tvář (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2005 Ils voulaient tuer de Gaulle (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
2003 Amphitryon (TV film)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Piknik u Osirida (TV film)
1999 L'impromptu de Versailles (TV film)
Tôt ou tard
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1986 On a volé Charlie Spencer!
1974 Le soleil de Palicorna (TV film)

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
Qui a tué le colonel Moutarde ? (S04E07)
2015 L'Amour à 200 mètres (TV seriál)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Rien ne va plus (S06E03)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Magique camping (S02E01)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Parade mortelle (S05E07)
2007 Elodie Bradford (TV seriál)
Une femme à la mer (E05)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
Elodie Bradford (TV seriál)
Intouchables (E04)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)
2012 Athénám (TV film)

Host

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky