foto

Jean-Pierre Michael

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bébé à tout prix
Crime en Lozère (TV film)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Moje druhá tvář (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2005 Ils voulaient tuer de Gaulle (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
2003 Amphitryon (TV film)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Piknik u Osirida (TV film)
1999 L'impromptu de Versailles (TV film)
Tôt ou tard
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1986 On a volé Charlie Spencer!
1974 Le soleil de Palicorna (TV film)

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
Qui a tué le colonel Moutarde ? (S04E07)
2015 L'amour à 200 mètres (TV seriál)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Rencontres (S02E01)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)
2012 Athénám (TV film)

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace