foto

Roland Harrah III

  • nar. 20.1.1973
    Colorado, USA
  • zem. 3.1.1995 (21 let)
    Riverside County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ve stínu Velké Číny.
1988 Braddock: Ztracen v boji
1986 Kung Fu (TV film)

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace