foto

Matthew Diamond

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 True Love Blooms (TV film)
2015 Gianni Schicchi podle Woodyho Allena (divadelní záznam)
2012 Družička v utajení (TV film)
Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The
2009 Liza's at the Palace (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)
2004 Break Up the Bombers: Yankees on Trial (TV film)
2001 Aeros: The Illusion of Flight (TV film)
Firesign Theatre: Weirdly Cool (TV film)
Fosse (TV film)
Tři staré grácie (TV film)
1999 Crazy for You (TV film)
Le corsaire (divadelní záznam)
1997 Merry Christmas, George Bailey (TV film)
1996 Wrecker's Ball: Three Dances by Paul Taylor, The (TV film)
1995 Mezi matkou a dcerou (TV film)
Victor/Victoria (TV film)
1991 Clippers (TV film)
Hard Nut (TV film)

TV seriály

2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-Six (S03E12)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty-Nine (S02E17)
2009 Cupid (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S05E06)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Chyť si svého netopýra (S01E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Šaty dělají člověka (S03E17)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Židé a čínská kuchyně (S05E15)
Ženy lehkých mravů (S05E11)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Drž se svého instinktu (S05E06)
Luke vidí její tvář (S04E20)
2003 Pitts, The (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nezapomenutelný vztah (S04E06)
Hobit, pohovka a Digger Stiles (S04E03)
2002 Favor & Family (TV seriál)
Grubbs, The (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj student (S01E17)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje přezdívka (S01E10)
2000 Daddio (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
Out All Night (TV seriál)
Stand by Your Man (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
The Belles of Bleeker Street (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
Working Girl (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Coming of Age (TV seriál)
Day by Day (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Everything's Relative (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
1998 Dancemaker
1997 College of Comedy with Alan King, The (TV film)

TV pořady

2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)
Umíte tančit? (TV pořad)
1995 Some Enchanted Evening: Celebrating Oscar Hammerstein II (TV pořad)
1976 Great Performances: Dance in America (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace