foto

Deborah Richter

  • nar. 1961
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Cahoots
1991 Lookwell (TV film)
1989 Kyborg
Prachy a krev
1987 Návraty
Vítězové berou vše
Zaslíbená země
1986 Christmas Eve (TV film)
1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1984 Hot Moves
1981 Twirl (TV film)
1980 Kemp Oskemo
Půlnoční dobrodružství
1979 Hometown USA
Portrait of a Stripper (TV film)
Rebels, The (TV film)
Swap Meet
1977 Jeden na jednoho

TV seriály

1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace