foto

Catherine Bach

  • nar. 1.3.1954 (65 let)
    Warren, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Best Friend (TV film)
2015 Book of Fire
Claire's Cambodia
2013 Chapman
2010 Zase ona!
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1997 The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1992 Hněv a čest
Nejbláznivější z bláznů
1990 Ďáblové na kolech
1989 Supové silnic
Tunely
1987 Street Justice
1984 Velký závod 2
1983 White Water Rebels (TV film)
1978 Nicole
1977 Murder in Peyton Place (TV film)
1975 Podivná spravedlnost
Strange New World (TV film)
1974 Půlnoční muž
Thunderbolt a Lightfoot

TV seriály

2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kořist (S05E24)
2014 Almost Royal (TV seriál)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

1998 Top Ten (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky