foto

David A. Harp

  • nar. 22.9.1961 (56 let)
    Silver Spring, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Backlash

TV seriály

2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
Vyhaslý (S05E05)
Zahraniční věci (S05E03)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace