foto

Adrian Topol

  • nar. 4.2.1981 (36 let)
    Zabrze, Slezské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Ketzerbraut (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Dresden Mord - Nachtgestalten
Schneeflöckchen
2015 Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
Sophie kocht (TV film)
… und dann kam Wanda (TV film)
2014 Frühlingsgeflüster (TV film)
2013 Běž, chlapče, běž
2012 Kosmáček (TV film)
2011 Lindburgs Fall (TV film)
Polské velikonoce
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
Ztracený čas
2010 Černý les
Tag und Nacht
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Dýchání pod vodou (TV film)
Listopadové dítě
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Der andere Junge
Maya
Mörderischer Frieden
2006 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Fahrer (TV film)
Černý svědek (TV film)
Franz + Polina
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Rabenbrüder
2005 Die geöffnete Order (studentský film)
Die Letzte Schlacht (TV film)
Knospen wollen explodieren (studentský film)
Kombat Sechzehn
Lächeln der Tiefseefische, Das
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
Tajné kanály (TV film)
2004 Bloch - Fleck auf der Haut (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
Tears of Kali
2003 Königskinder (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)

TV seriály

2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
další epizody (4)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Trampeltiere (S05E10)
Wintergäste (S05E09)
další epizody (7)
SCHULD nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
A False Glimmer (S05E12)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Krokodiljäger (S04E12)
Krokodilstränen (S04E11)
Milchmädchenrechnung (S04E09)
další epizody (7)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Trüffelschweine (S03E10)
Fuchsjagd (S03E09)
Rinderwahn (S03E08)
další epizody (6)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2004 Kakao

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Kakao

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace