foto

Carlo Savina

  • nar. 2.8.1919
    Turín, Piedmont, Itálie
  • zem. 23.6.2002 (82 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Feu sur le candidat
1989 Orchestre rouge, L'
1986 Laggiù nella giungla
1984 Sicilská spojka
1982 Cacciatori del cobra d'oro, I
Fuga dall'archipelago maledetto
1981 Comin' at Ya!
1978 Indagine su un delitto perfetto
Suggestionata
1977 Nove ospiti per un delitto
1976 Noche de los asesinos, La
1975 La encadenada
Vizio ha le calze nere, Il
1974 Assassino ha riservato nove poltrone, L'
Carnalità
Là dove non batte il sole
Nipote, La
1973 Badessa di Castro, La
Ceremonia sangrienta
Ingrid sulla strada
Lisa e il diavolo
1972 Bada alla tua pelle, spirito santo!
Cerco de terror
Ragazza tutta nuda assassinata nel parco
Senza Dio, I
Spirito santo e le cinque magnifiche canaglie
Trinita a Sartana, synové
1971 ...e lo chiamarono Spirito Santo
Conquista de Chile, La
Historia de una traición
La notte dei dannati
Oči pavouka
Stress
1970 E Dio disse a Caino
Ehi amigo... sei morto!
Il tuo dolce corpo da uccidere
Ombre roventi
Quell'amore particolare
1969 Contronatura
Malenka
Testa o croce
1968 Anche nel west c'era una volta Dio
Joko invoca Dio... e muori
Nude... si muore
1967 Franco, Ciccio e le vedove allegre
1966 A 077, sfida ai killers
Johnny Oro
Nemilosrdný zabiják
Per un dollaro di gloria
Pochi dollari per Django
1965 Spie uccidono a Beirut, Le
1964 Einer Frisst den anderen
Konec Čingischána
La cripta e l'incubo
Sfida al re di Castiglia
Spartacus e gli invincibili 10 gladiatori
1963 Io Semiramide
Liola
Maciste contro i Mongoli
Ursus nella terra di fuoco
1962 L'ira di Achille
Maciste contro lo sceicco
Ursus, il gladiatore ribelle
1961 Bellezze sulla spiaggia
Che femmina... e che dollari!
Ferragosto in bikini
Gerarchi si muore
Il Re di Poggioreale
Magnifiche sette, Le
Ragazza sotto il lenzuolo, La
Scandali al mare
Una Vita difficile
1960 Caccia al marito
I baccanali di Tiberio
Space Men
Začalo to v Neapoli
1959 Arriva la banda
Erode il grande
Giuditta e Oloferne
Moralista, Il
1958 Io, mammeta e tu
È permesso Maresciallo
1957 Presentimento
Te sto' aspettanno
1956 Storia di una minorenne
1955 Hlavu vzhůru
Ragazze d'oggi
1954 Totò hledá klid

TV seriály

1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)

Dokumentární

1959 Europa di notte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace