foto

Nancy Everhard

  • nar. 30.11.1957 (61 let)
    Wadsworth, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy
2005 Temná legenda 3
1999 Locust Valley
1991 Revolver na prodej (TV film)
1990 Dalších 48 hodin
The China Lake Murders (TV film)
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
Hlubinná hvězda šest
Mstitel
Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
Ďáblův mstitel
1988 Double Revenge
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

2002 Everwood (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ellie (S02E10)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Bylo nebylo (S03E03)
1997 JAG (TV seriál)
Překročení rovníku (S02E05)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Problémy s dřevem (S05E14)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Punisher: Gag Reel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace