foto

James Fargo

  • nar. 24.2.1938 (82 let)
    Republic, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Motorkář
1998 Další šance
1990 Sky High (TV film)
1989 Na pokraji smrti
1988 Born to Race
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1984 Odysea rockových mimozemšťanů
1982 Vynucená msta
1979 Čas supů
1978 Caravans
Nikdy neprohrát
1976 Násilník

TV seriály

1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vše a Marie (S06E22)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Šťastný syn (S06E14)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie