foto

Angela Featherstone

  • nar. 3.4.1965 (53 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Dead Boyfriend
2015 Beyond Control
2010 Beneath the Dark
2009 Sólista
2008 Co tě nezabije...
2006 Love Hollywood Style
Mother
Zavaleni (TV film)
2004 Tomb of Terror
2003 Reeseville
2002 Není úniku
Pod ochranou státu
Pod tlakem
2001 Duše mrtvých
2000 Exitus
Nebezpečný kód
Obviněn
Vynechané stránky
1999 200 cigaret
Rituals and Resolutions
1998 Efekt nula
Píseň pro nevěstu
1997 Con Air
Rodina policajtů II (TV film)
1996 Illtown
1995 Rodina policajtů (TV film)
1994 Dark Angel: The Ascent
1992 Armáda temnot

TV seriály

2016 Ray Donovan (TV seriál)
Texasan (S04E08)
2013 Girls (TV seriál)
Špatná kamarádka (S02E03)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Without Consent (S03E15)
Amends (S03E13)
Beautiful Blue Mystic (S03E12)
další epizody (4)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Believe (S03E08)
Hazel Park (S03E07)
další epizody (6)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Maid (S09E19)
1997 Cracker (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Den poté (S03E16)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace