foto

Manuel Witting

  • nar. 26.7.1977 (42 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
2015 Die unglaubliche Tragödie von Richard III. (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (TV film)
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
Vražda v galerii (TV film)
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
Mahler na gauči
2009 Nouzové přistání (TV film)
Svatební zvony (TV film)
2007 Caravaggio (TV film)
2005 Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Princesse Marie (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Tučná kořist (TV film)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Kaliber Deluxe

TV seriály

2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Patuschek (S09E14)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Die Erlösung (E04)
Der Sturz (E03)
Der Verdacht (E02)
další epizody (4)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2007 Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)
Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Mein Nestroy (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky