foto

Manuel Witting

  • nar. 26.7.1977 (41 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
2015 Die unglaubliche Tragödie von Richard III. (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (TV film)
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
Vražda v galerii (TV film)
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Schuss (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Sturz (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Verdacht (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Die Erlösung (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
Mahler na gauči
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
Nouzové přistání (TV film)
Svatební zvony (TV film)
2007 Big Ben - Vídeňská krev (TV film)
Caravaggio (TV film)
Mein Nestroy (divadelní záznam)
2005 Hotel snů: Mexiko (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Princesse Marie (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Tučná kořist (TV film)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV film)
2000 Kaliber Deluxe

TV seriály

2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2011 Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace