foto

Kai Scheve

  • nar. 11.2.1966 (54 let)
    Steinheidel-Erlabrunn, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2019 Die Diplomatin - Böses Spiel (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Idioten der Familie
Tatort - Tiere der Großstadt (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Sestřička z hor: Rodinná pouta (TV film)
Spreewaldkrimi – Zwischen Tod und Leben (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
Život v utajení (TV film)
2015 Nacht der Angst (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zrada a láska (TV film)
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
2013 Komasaufen (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Mrtví nemluví (TV film)
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Šest dní strachu (TV film)
2009 Für Miriam
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Plavba snů: Chile (TV film)
Taco a králíček (TV film)
2007 Freie Fahrt ins Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Eine einfache Liebe
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
2002 Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
Jezero s lekníny (TV film)
2001 Herzstolpern (TV film)
Liebesschuld (TV film)
2000 Marlene
Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
No Sex (TV film)
1995 Küß mich!

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Herzweh (S06E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Erntedank (E78)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Ein dienstbarer Geist (S01E02)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Ausweg (S17E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Zweck heiligt die Mittel? (S20E14)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchertův případ (E02)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Geschenkter Gaul (S05E11)
Trampeltiere (S05E10)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Müllbrüder (S13E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná oslava (S18E11)
Revoluce (S18E08)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Rakev pro dva (S01E15)
Láska u fjordu (TV seriál)
Nečekané vzplanutí (E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Außenborder (S10E10)
Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S01E05)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bruderliebe (S05E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Leichte Beute (S08E16)
Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Dritte Liebe (E33)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Umwege der Liebe (S01E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Schöner Tod (S02E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky