foto

Hajo Gies

  • nar. 1945
    Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Mord in bester Gesellschaft - In Teufels Küche (TV film)
2012 Mord in bester Gesellschaft - Der Tod der Sünde (TV film)
Zum Kuckuck mit der Liebe (TV film)
2011 Die göttliche Sophie - Das Findelkind (TV film)
2010 Polda a vesničanka (TV film)
2009 Die Göttliche Sophie (TV film)
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Místo činu - Falešný život (TV film)
2008 Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
2006 Jeptiška a komisař (TV film)
Místo činu - Psáno krví (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Männer im gefährlichen Alter (TV film)
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
2003 Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Pralinková královna (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
Weihnachten im September (TV film)
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
2000 Po stopě mé dcery (TV film)
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Element des Todes (TV film)
Schimanski: Touha (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
Tatort - Volkssport (TV film)
1998 Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1997 Rote Schakal, Der (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
1993 Brandbilen som försvann
Maus und Katz (TV film)
1991 Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1990 Tatort - Zabou (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
Místo činu - Moltke (TV film)
1987 Místo činu - Zlomené květy (TV film)
Tatort - Zahn um Zahn (TV film)
Zabou
1985 Geheime Mission (TV film)
Místo činu - Dvojí hra (TV film)
Zub za zub
1984 Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)
Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
1983 Ruhe sanft, Bruno (TV film)
1982 Ein Pariser Abenteuer (TV film)
Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
1981 Beate und Mareile (TV film)
Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)
1980 Jähzornige, Der (TV film)
1978 Schwüle Tage (TV film)
Tatort - Der Feinkosthändler (TV film)
1977 Tatort - Das Mädchen von gegenüber (TV film)
1976 Die Erzählungen Bjelkins
Schneesturm, Der (TV film)
1971 Nocturno (TV film)

TV seriály

2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
Konečná stanice Vídeň (S01E01)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1978 Silvesternacht - Ein Dialog (studentský film)

Host

TV pořady

2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky