foto

Jošišige Mijake

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Boku no cuma to kekkon šite kudasai
2015 Rein Tsuri no Kuni
2013 Kamisama no Berebou (TV film)
Kenchô omotenashi ka
Shiawase ni Naru 3 Tsu no Kaimono (TV film)
2011 Hankyu densha
2008 Arigato, Okan (TV film)

TV seriály

2017 Uso no sensó (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
2015 Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
2012 37 sai de isha ni natta boku: kenshûi junjô monogatari (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
2010 Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Shiroi haru (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2007 Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Boku no Aruku Michi (TV seriál)
Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
2005 Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
Mother and Lover (TV seriál)
2003 Boku no Ikiru Michi (TV seriál)
マルサ!! (TV seriál)
2001 2001 no otoko un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace