foto

Marc Ruchmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loue-moi !
2016 Tout, tout de suite
Viktorie
2013 Pour une femme
2012 Demain?
Eléonore l'intrépide (TV film)
La Mante religieuse
2011 Largo Winch 2
Le Skylab
2010 Cizinec
2009 Popel a krev
2008 Adrien (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Fort comme un homme (TV film)
Opération Turquoise (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
2004 5x2

TV seriály

2018 Záchranný plán (TV seriál)
Plan de Sortie (S01E08)
Plan Solo (S01E07)
Plan Pourri (S01E06)
další epizody (8)
2016 Addict (TV seriál)
Loin de chez nous (TV seriál)
Père Noël (E06)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Fugitive (E06)
Prédateur (E05)
Mauvaise herbe (E04)
další epizody (6)
2008 Revivre (TV seriál)
X Femmes (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky