foto

Joan O'Brien

  • nar. 14.2.1936 (83 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Get Yourself a College Girl
1963 Stalo se na světové výstavě
1962 It's Only Money
Samar
Six Black Horses
We Joined the Navy
1961 Comancheros
1960 Alamo
1959 Operace Spodnička
1958 Handle with Care

TV seriály

1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace