foto

Warren Berlinger

  • nar. 31.8.1937 (79 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Golf Millions
2003 They Call Him Sasquatch
2002 Další krásná tvář (TV film)
1999 Tvrdá spravedlnost (TV film)
1996 To je náš hit!
1994 Ženský instinkt
1992 Hrdina proti své vůli
1991 Columbo: Smrt bere jackpot (TV film)
1989 Deset malých Indiánů
1988 Mimo zákon
Take Two
What Price Victory (TV film)
1987 Going Bananas
1986 Free Ride
What Has Four Wheels and Flies (TV film)
1983 Ta druhá (TV film)
1982 Svět podle Garpa
1981 Nuts and Bolts (TV film)
Tajný závod
1979 Sex and the Single Parent (TV film)
The Magician of Lublin
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
The Four Deuces
The Shaggy D.A.
Vezmu si tě...za chvíli
1975 Lepke
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film)
1973 Dlouhé loučení
Girl Most Likely to..., The (TV film)
1967 Bouřlivá cesta
1966 Elvis: Spinout
1965 Billie
1963 The Courtship of Eddie's Father
1962 Seven Times Monday (TV film)
1961 All Hands on Deck
1960 Because They're Young
Platinum High School
The Wackiest Ship in the Army
1959 Blue Denim
1956 Teenage Rebel
Three Brave Men

TV seriály

2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Test (S02E05)
1996 Přátelé (TV seriál)
Joey se stěhuje (S02E16)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
All's Fair (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
Touch of Grace, A (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Funny Side (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace