foto

Stan Ivar

  • nar. 11.1.1943 (77 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Životní příležitost (TV film)
1997 Rukojmí (TV film)
1996 Ed
1993 Osudný svah v Aspenu
Píseň o smutné lásce (TV film)
Vražda na Rio Grande (TV film)
Zmizení Nory (TV film)
1992 Dům tajemství a lží (TV film)
1991 Harley Davidson a Marlboro Man
Last Holloween, The (TV film)
Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 Girl with the Crazy Brother, The (TV film)
She Said No (TV film)
1989 Velkofilm
1988 Vezměte si mé dcery, prosím (TV film)
Who Gets the Friends? (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
1985 Netvor
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)

TV seriály

2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
2000 Advokáti (TV seriál)
New Evidence (S04E12)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Jsou určité hranice (S01E08)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál) - herec, a.z.
Přeludy (S02E08)
Elogium (S02E04) - a.z.
Uchem jehly (S01E06) - a.z.
další epizody (4)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Dvorní dámy (S09E10)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Fever (S01E18)
1983 Little House on the Prairie (TV seriál)
Hello and Goodbye (S09E21)
May I Have This Dance (S09E20)
The Last Summer (S09E18)
další epizody (7)
1982 Little House on the Prairie (TV seriál)
Alden's Dilemma (S09E11)
Love (S09E10)
The Empire Builders (S09E09)
další epizody (11)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky