foto

Dirch Passer

  • nar. 18.5.1926
    Østerbro, Kodaň, Dánsko
  • zem. 3.9.1980 (54 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Fængslende feriedage
1977 Alt på et bræt
Piger til søs
1976 Piger i trøjen 2
Spøgelsestoget
1975 Piger i trøjen
1974 Mafiaen - det er osse mig!
1973 Mig og mafiaen
Solstik på badehotellet
1972 Lenin, din gavtyv
Takt og tone i himmelsengen
1971 Guld til præriens skrappe drenge
Hvor er liget, Møller?
Min søsters børn, når de er værst
1970 Amour
Hurra for de blå husarer
Kyrkoherden
Nøglen til paradis
Præriens skrappe drenge
1969 Mig og min lillebror og Bølle
Pigen fra Egborg
Sjov i gaden
1968 Dyrlægens plejebørn
Mig og min lillebror og storsmuglerne
Min søsters børn vælter byen
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste
1967 Cirkusrevyen 67
Elsk... din næste
Mig og min lillebror
Onkel Joakims hemmelighed
1966 Der var engang
Jeg - en elsker
Pigen og greven
Slap af, Frede!
1965 Flådens friske fyre
Här kommer bärsärkarna
Passer passer piger
Pigen og millionæren
1964 Blåjackor
Don Olsen kommer til byen
Majorens oppasser
Sommer i Tyrol
1963 Bussen
Frøken Nitouche
Hvis lille pige er du?
Pigen og pressefotografen
Støv for alle pengene
Tre piger i Paris
Vi har det jo dejligt
1962 Det støver stadig
Det tossede paradis
Han, Hun, Dirch og Dario
Lykkens musikanter
Oskar
Svinedrengen og prinsessen på ærten
Sømænd og svigermødre
Venus fra Vestø
1961 Gøngehøvdingen
Peters baby
Poeten og Lillemor i forårshumør
Reptilicus
Støv på hjernen
1960 Baronka z benzínové pumpy
Elefanter på loftet
Forelsket i København
Panik i paradis
Poeten og Lillemor og Lotte
Skibet er ladet med
Sommar och syndare
Sømand i knibe
1959 Charles' tante
Onkel Bill fra New York
Poeten og Lillemor
Soldaterkammerater rykker ud
Vi er allesammen tossede
1958 Krudt og klunker
Pigen og vandpytten
Styrmand Karlsen
1957 Tag til marked i Fjordby
1956 Den store gavtyv
Færgekroen
Hvad vil De ha'?
1955 Det var på Rundetårn
Far och flyg
1954 Dirch Passer vælter byen
I kongens klæ'r
Sju svarta be-hå
Sol, sommer og badevand
1953 Solstik
Ved Kongelunden...
1952 Drömsemester
Rekrut 67, Petersen
Vejrhanen
Vi arme syndere
1951 Dorte
Som sendt fra himlen
1950 Den opvakte jomfru
1947 Lykke paa rejsen
Stjerneskud

TV seriály

1977 En by i provinsen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Majorens oppasser

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky