foto

Märta Laurent

  • nar. 8.1.1920
    Helsinki, Finsko
  • zem. 21.8.2011 (91 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Valkoisia valheita
1994 Jagande efter vind (studentský film)
1992 Mr. Jordan, I Presume (studentský film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1978 Män kan inte våldtas
1977 Minna (TV film)
1966 Gammal mans dag, En (TV film)
Riddaren av miraklet (TV film)
1964 En av sju (TV film)
1963 Lysistrate (TV film)
1962 På väg (TV film)
1961 Fordringsägare (TV film)
1960 En dörr skall vara öppen eller stängd (TV film)
1959 TV-tre, De (TV film)
1947 Pimeänpirtin hävitys
1943 Katariina ja Munkkiniemen kreivi
1939 Herra Lahtinen lähtee lipettiin

Host

TV pořady

1961 Ju mer vi är tillsammans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky