foto

Henake Schubak

  • nar. 30.8.1911
    Turku, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.6.1986 (74 let)
    Bromarv, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Häjyt (TV film)
1977 Pimeän päivän muisto (TV film)
1968 Fysikerna (TV film)
1967 Madame de... (TV film)
1965 Minne av två måndagar (TV film)
1963 Lysistrate (TV film)
1962 Daniel Hjort (TV film)
Måsar över Sorrento (TV film)
Ordet (TV film)
På väg (TV film)
1961 Falskspelare (TV film)
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Respektfulla skökan, Den (TV film)
1959 Paria (TV film)
1958 Asessorin naishuolet
1957 Ingen morgondag
1953 Saariston tyttö
1952 Suomalaistyttöjä Tukholmassa
Yö on pitkä
1951 Rozbouřené moře
1949 Sjösalavår
1947 Livet i Finnskogarna
Rallare
1939 Herra Lahtinen lähtee lipettiin

TV seriály

1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1966 Anatol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky