foto

Jim Williams

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Possessor
2019 Please Speak Continuously and Describe Your Experiences as They Come to You
Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)
2017 The Dark Mile
2016 Raw
2013 Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace
2005 Heartless (TV film)
Pod zeleným stromem (TV film)
1994 Wanted

TV seriály

2010 Material Girl (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2000 Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace