foto

Burkhard von Dallwitz

  • nar. 28.1.1959 (61 let)
    Bad Homburg vor der Höhe, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Locusts
The Longest Shot
2015 Utajená řeka (TV film)
2011 Manipulation
Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2010 Útěk ze Sibiře
2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)
1999 Halířový román
1998 Truman Show
1996 Zone 39
1987 Bachelor Girl (TV film)

TV seriály

2020 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (German version) (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2019 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (German version) (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
My Life is Murder (TV seriál)
Lividity in Lycra (E03)
The Locked Room (E02)
The Boyfriend Experience (E01)
Vraždy pro slečnu Fisherovou (TV seriál)
Vražda v kuchyni (E04)
Vražda v laboratoři (E03)
Vražda v přímém přenosu (E02)
další epizody (4)
2018 Pine Gap (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2017 Sunshine (TV seriál)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
Rome (S01E05)
Opalville (S01E04)
další epizody (6)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Loses the Plot (S06E07)
Squizzy Makes the Front Page (S06E06)
další epizody (8)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
Bang, Bang, Kill, Kill (S05E07)
Road to Nowhere (S05E06)
další epizody (8)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (13)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Alpha and Omega (S03E13)
The Good Lieutenant (S03E12)
Beauty and the Beast (S03E11)
další epizody (13)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2019 Čínský umělec v exilu (TV film)
2013 Red Obsession
1997 His Mother's Voice
1986 Kakadu: Land of the Crocodile

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)

Fanoušci tvůrce