foto

Burkhard von Dallwitz

  • nar. 28.1.1959 (59 let)
    Bad Homburg vor der Höhe, Hesensko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Utajená řeka (TV film)
2011 Manipulation
Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2010 Útěk ze Sibiře
2005 Eine Liebe in Saigon (TV film)
2000 Supernova
1999 Halířový román
1998 Truman Show
1996 Zone 39
1987 Bachelor Girl (TV film)

TV seriály

2018 Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2017 Sunshine (TV seriál)
2016 Wolf Creek (TV seriál)
Billabong (S01E01)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)

Dokumentární

2013 Red Obsession
1997 His Mother's Voice
1986 Kakadu: Land of the Crocodile
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace