foto

Joey Kern

  • nar. 5.9.1976 (43 let)
    Kentucky, USA

Biografie

Joey Kern se narodil v Kentucky v roce 1976 a vyrůstal ve městech Florence a Independence. V roce 1995 úspěšně ukončil studium na St. Xaver High School v Cincinnati a následně ve studiu pokračoval na New York University, kde získal titul BFA (bakalář umění) v dramatu. Poté odešel do Londýna na Royal Acadamy of Dramatic Arts, kde odstartoval svou hereckou kariéru. Začínal v různých divadelních společnostech, jako Atlantic Theater Company, New Group Theater a Theatre for a New Audience, kde hrál titulní roli Troiluse v Shakespearově hře „Trolius and Cressida. Od dubna 2009 „randí“ s herečkou Ginnifer Goodwin.

Filmový debut přišel v roce 1999 s rakouským nezávislým filmem DIE JUNGFRAU. Poté se v menší roli objevil v HBO sérii SEX AND THE CITY a americké krimi-komedii SUPER TROOPERS, kde ztvárnil jednoho z „huličů“. Následovalo několik dalších rolí v nezávislých filmech, avšak do povědomí diváků se výrazněji zapsal až hlavními rolemi v hororu Eliho Rotha CABIN FEVER z roku 2002 a o rok později uvedenou komedií GRIND.

Machete

Herecká filmografie

Filmy

2017 Big Bear
2016 A Beginner's Guide to Snuff
2015 Bloodsucking Bastards
2014 Astma
2013 The Caterpillar's Kimono
V hlubinách země
2012 Alter Egos
Complacent
Easy Rider: The Ride Back
2010 Breast Picture
2009 Big Red (TV film)
Kšeftaři
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
Screwball: The Ted Whitfield Story
The Ballad of G.I. Joe
2008 Každý má svůj sen
2007 All the Days Before Tomorrow
Štěstí ve hře
2006 Bezva jízda (TV film)
Honba za lesním mužem
2005 Pizza
Ztroskotaná láska
2003 Skřípění
2002 Cabin Fever
Garmento
XX/XY
2001 Láska po zlém
Superpoldové
1999 Die Jungfrau

TV seriály

2019 Mr. Mom (TV seriál)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Letty Raines, in the Mansion, With the Gun (S02E10)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
Don’t Thank God, Thank Me (S02E07)
další epizody (8)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Pořád mi sednou (S01E08)
Předstíráme, že jsme uvízli (S01E06)
Maminka má za sebou těžkou noc (S01E04)
2014 Workaholics (TV seriál)
Time Chair (S04E10)
2013 Chosen (TV seriál)
Killers (S02E04)
Right at Your Door (S02E03)
Heroes and Villains (S02E02)
2012 Electric City (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2010 Looking for Grace (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Party Down Company Picnic (S02E07)
2009 Celebrities Anonymous (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Kluk, holka, kluk, holka... (S03E04)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Big Bear

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Big Bear

Producentská filmografie

Filmy

2017 Big Bear
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace