foto

Glenn Gould

  • nar. 25.9.1932
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 4.10.1982 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2018 Through Black Spruce
1983 Wars, The

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Northwind (S02E05)
Toof (S02E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2012 Hudba na obrazovce
2009 Genius Within: The Inner Life of Glenn Gould
2005 Glenn Gould
2004 The Greatest Canadian (TV seriál)
1992 Les variacions Gould (TV film) - a.z.

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace