foto

Jóhannes Haukur Jóhannesson

  • nar. Hafnarfjörður, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
Ég Man Þig
The Solutrean
2016 Der Island-Krimi: Der Tote im Westfjord
L'effet aquatique
2015 Pozpátku
2014 Algjör Sveppi og Gói bjargar málunum
Noe
2013 Þetta Reddast
2012 Áramótaskaup 2012 (TV film)
Okamžik zkratu
2011 Áramótaskaup 2011 (TV film)
Come to Harm
2009 Bjarnfreðarson
Pleisið
2008 Z Reykjavíku do Rotterdamu

TV seriály

2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
Réttur (TV seriál)
2008 Svartir englar (TV seriál)

Dokumentární

2013 Konec cesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace