foto

Jussi Jurkka

  • nar. 15.6.1930
    Turku, Finsko
  • zem. 9.4.1982 (51 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Vainajan vaivat
1979 Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
1977 Viimeinen savotta
1976 Důvěra
Ennen auringonlaskua (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
Päämaja
1969 Teatterituokio: Lili (TV film)
1968 Itätuuli (TV film)
Jännitysnäytelmä: Ovi (TV film)
1967 Köysi (TV film)
Madame de... (TV film)
Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot (TV film)
1966 Juudas (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Teatterituokio: Kolmekymmentä hopearahaa (TV film)
1965 Isien koulu (TV film)
1964 Miten haluatte (TV film)
1963 Omena putoaa (TV film)
Teatterituokio: Kohtalon mies (TV film)
1962 Benjamin (TV film)
1961 Kultainen portti (TV film)
Miljoonavaillinki
1960 Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät (TV film)
Myöhästynyt hääyö
Omyl komisaře Palmua
1959 Lasisydän
Punainen viiva
1958 Už nikdy nebude zítra
1957 Kuriton sukupolvi
Musta rakkaus
Pää pystyyn Helena
1956 Něco v člověku
Ratkaisun päivät
Rintamalotta
Silja - nuorena nukkunut
1955 Neznámý voják
Sankarialokas
Tähtisilmä
1954 Kovanaama
Laivaston monnit maissa
Morsiusseppele
Näkemiin Helena
1953 Kolmiapila
1952 ...ja Helena soittaa
Yö on pitkä
1949 Kanavan laidalla
1948 "Sankari kuin sankari"
Irmeli, seitsentoistavuotias
1940 Ketunhäntä kainalossa

TV seriály

1971 Eeva (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
Kello pysähtyi (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1981 Emmi (TV film)
1948 Jussit on jaettu ja juhlittu

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1969 Siitä vaan sano... (TV pořad)
1967 Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1964 Studionäyttämö (TV pořad)
1961 Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky