Reklama

Reklama

Marine Vacth

Marine Vacth

nar. 09.04.1991 (33 let)
Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Marine Vacth je francouzská herečka a modelka. Je známá především díky reklamám na parfém Parisienne značku Yves Saint Laurent Beauté, šperky Chaumet8 či módní značku Chloé. Od dvaceti let se také věnuje herectví.

Narodila se 9. dubna 1991 v Paříži. V její rodině však nastávaly časté konflikty mezi její matkou a otcem, který byl řidič kamionu a měl sklony k alkoholismu. Marine začala kariéru modelky v patnácti letech, kdy si ji v obchodním centru všimla modelingová agentura. V roce 2011 si jí pro změnu všimnul režisér Cédric Klapisch a nabídl ji roli Tessy ve svém snímku Ma part du gâteau. Film sice nebyl kritiky příliš vychvalován, ba naopak, Vacth se však díky němu dostala do povědomí filmového průmyslu a o rok později dostala vedlejší roli ve filmu Co den dluží noci. A v roce 2013 dostala hned hlavní roli a to ve filmu Jen 17 režiséra Francoise Ozona. Film byl představen na filmovém festivalu v Cannes a mladá herečka za svůj výkon dostala pozitivní ohlasy od kritiků.

Její partner je francouzský fotograf Paul Schmidt, kterému v březnu roku 2014 porodila své první dítě. Marine Vacth ale zůstává obezřetná směrem k médiím a rozhovorů tak dává poskrovnu.

xrubesd

Herečka

Host

Reklama

Reklama