foto

Jeanne Cagney

  • nar. 25.3.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.12.1984 (65 let)
    Newport Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Town Tamer
1957 Man of a Thousand Faces
1956 Kentucky Rifle
1955 Titled Tenderfoot, The
1953 A Lion Is in the Streets
1952 Klepáním se neobtěžuj
1950 Quicksand
1948 The Time of Your Life
1944 Golden Gloves
1942 Yankee Doodle Dandy
1940 Golden Gloves
Queen of the Mob
Rhythm on the River
1939 All Women Have Secrets

TV seriály

1956 Queen for a Day (TV seriál)
1955 TV Reader's Digest (TV seriál)
1952 Life with Luigi (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

1943 The Voice That Thrilled the World - a.z.

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace