foto

Susan Lynch

  • nar. 5.6.1971 (46 let)
    Corrinshego, Newry, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ready Player One: Hra začíná
2017 Bad Day for the Cut
2016 Away
The Secret Scripture
2014 Nekompromisní trest (TV film)
Tady a teď
2011 Poslední z Furlongů
Stop the World
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 City Rats
Holy Water
Nemilovaná (TV film)
Skautská příručka pro chlapce
Závod
2007 Loupení jehňátek (TV film)
2006 Desatero přikázání (TV film)
Někdo jiný
Soundproof (TV film)
2005 Duane Hopwood
2004 Mickybo a já
Škola života
2003 16 let s alkoholem
Bye-Child
Red Roses and Petrol
Čekání na štěstí
2002 Jedermanns Fest
2001 Dumping Elaine
Morlang
Nebezpečná mapa
Sladká pomsta (TV film)
V pohodě
Z pekla
2000 Holčičky na zabití
Nora
1999 Gioco, Il
1998 Nedovo zázračné vzkříšení
1997 Downtime
Royal Scandal, A (TV film)
1996 Vadí, nevadí (TV film)
1995 Nebezpečná dáma
1994 Interview s upírem
Irská sága
1992 Running Late (TV film)
1981 Circle of Power

TV seriály

2018 Save Me (TV seriál)
2017 Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
2016 National Treasure (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2013 Ambassadors (TV seriál)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
2011 Monroe (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
Kings in Grass Castles (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
To Say I Love You, Pt. 3 (S01E05)
To Say I Love You, Pt. 2 (S01E04)
To Say I Love You, Pt. 1 (S01E03)

Dokumentární

2003 Beyond Borders: John Sayles in Mexico
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace