foto

Darude

  • nar. 17.7.1975 (45 let)
    Eura, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Don't Look Away - matka Euroviisuihin (TV film)
2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.

Hudební videoklipy

2000 Darude - Feel The Beat (hudební videoklip)
Darude - Out of Control (hudební videoklip)
1999 Darude - Sandstorm (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Kaikki kotona live (TV pořad)
Villa Hintikka (TV pořad)
Yle Olohuone (TV pořad)
2019 Eurovision Song Contest 2019 (TV pořad)
2016 Grillit huurussa (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Top 40 (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky