foto

Michael Nader

  • nar. 19.2.1945 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vzali roha
1992 Smrtící dotek
1991 Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1988 Mafiánka (TV film)
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1967 Trip
1966 Fireball 500
1965 Jak vycpat divoké bikini
Párty na lyžích
Seržant Deadhead
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
For Those Who Think Young
Pajama Party
Plážová párty 2
1963 Plážová párty

TV seriály

2013 All My Children (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední plavba (S07E01)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sledování (S03E17)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2001 Dynasty: The E! True Hollywood Story (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky