foto

Farren Blackburn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 V pasti
2013 Hammer of the Gods
2011 Pán času: Doktor, vdova a skříň (TV film)

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Felling with Tree Routes (E07)
The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
2015 Daredevil (TV seriál)
Nelson v. Murdock (S01E10)
World on Fire (S01E05)
The Interceptor (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Výzva (S01E08)
2013 Luther (TV seriál)
Episode #3.4 (S03E04)
Episode #3.3 (S03E03)
2012 Pán času (TV seriál)
Prstence Akhatenu (S07E08)
2011 Fades, The (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
Rock Rivals (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

1953 Panorama (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace