Reklama

Reklama

Gary Shore

Gary Shore

Zajímavosti (4)

Drákula: Neznámá legenda (2014)

  • Režisér Shore se k filmu vyjádřil následovně: "Je to příběh přeměny, dospívání, je to hloubkový průzkum myšlenky dějinného odkazu. Upírská mytologie je o dědictví, o předání něčeho dál, dalším osobám, ať už jsou to DNA, vzpomínky nebo odpovědnost. Cítil jsem, že myšlenka propojení mezi otcem a synem by mohla lidi oslovit a vzbudit jejich reakce. Stalo se to nejinspirativnější částí příběhu." Shore pokračuje: "Museli jsme zohlednit jak Vladův niterný život, tak jeho emocionální vazby k synovi a manželce." (Zdroj: CinemArt.cz) (Geriel)

Drákula: Neznámá legenda (2014)

  • Producent De Luca v rozhovoru přiznal: "Shore pojal celý příběh s velkou dávkou soucitu. Garyho vize toho, co by měl tento film zahrnovat, nás přesvědčila o tom, že je tou správnou osobou." (Zdroj: CinemArt.cz) (Geriel)

Drákula: Neznámá legenda (2014)

  • Gary Shore se ke scénáři vyjádřil následovně: "Nebylo to to, co jsem očekával. To, co mne zaujalo ve scénáři, byl fakt, že zahrnoval příběh Napichovače a zároveň poskytoval spojnici mezi ním a původní knihou od Brama Stokera 'Drákula'. Nikdy předtím jsem takové spojení neviděl." (Zdroj: CinemArt.cz) (Geriel)

Režisér

Scenárista

Kameraman

Dokumentární
2014

Interstellar: Nolan's Odyssey (TV film)

Ovládací panel

Fanklub

(2)

Reklama

Reklama