foto

Romy Rosemont

  • nar. 28.10.1964 (55 let)
    New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šílená matka (TV film)
2018 Homecoming
2017 Different Flowers
Holka na stěhování (TV film)
2016 Miles
Those Eyes
2012 Avengers
Downwardly Mobile (TV film)
Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
Jak chutná láska (TV film)
Mnoho povyku pro nic
2011 Kung Fu Panda 2
Pět žen (TV film)
Čivava z Beverly Hills 2
2010 Není zač
2009 Bob Funk
Glee: Director's Cut Pilot Episode
What We Became
2007 Americký zločin
Cook-Off!
2006 Frank Anderson, The
Zbožňuju prachy!
2005 Jeden navíc
Po letech (TV film)
2004 The Seat Filler
2003 Soul Mates
2002 John Doe (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
ZigZag
2001 Krásní & úžasní
See Jane Run
2000 Ať to stojí, co to stojí
Johnyho cesta
Na věčné časy (TV film)
1999 Ženich na útěku
1996 Co vidí láska (TV film)
1995 Kongo
1994 Primal Secrets (TV film)
1993 Kořeny zla (TV film)
Můj život
1992 Narušitelé (TV film)
1991 Bláznivá jízda
Lháři
Long Road Home (TV film)
Vražedné pochybnosti (TV film)
1990 The End of Innocence
1988 Nebezpečná láska
Zlé sny

TV seriály

2020 A Million Little Things (TV seriál)
Mothers and Daughters (S02E18)
Guilty (S02E12)
Bude líp (TV seriál)
Carbonara (S04E05)
2019 The Morning Show (TV seriál)
Otevřené moře (S01E07)
A Million Little Things (TV seriál)
Someday (S01E14)
Secrets and Lies (S01E11)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Unexpected (S01E06)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Buck, Actually (S02E08)
Angie Tribeca (TV seriál)
Heading to the Legal Beagle (S04E08)
Vražedná práva (TV seriál)
He's Dead (S04E09)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Výslechovka (S05E14)
2017 Doubt (TV seriál)
Faith (E06)
Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tým snů (S01E03)
Z popela tragédie (S01E01)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Parent (S02E06)
The Daughter (S02E05)
The Liar (S02E03)
Mystérium sexu (TV seriál)
Topeka (S04E08)
2015 Resident Advisors (TV seriál)
The Fire (E07)
Halloween (E06)
Alcohol Awareness (E05)
další epizody (7)
Silicon Valley (TV seriál)
Hackeři (S02E08)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Místo seskoku (S04E15)
Skandál (TV seriál)
Get Out of Jail, Free (S05E06)
You Got Served (S05E05)
Grimm (TV seriál)
Pacička pro štěstí (S04E14)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
A Wedding (S06E08)
2014 The Fosters (TV seriál)
Adoption Day (S01E21)
Metropolis (S01E20)
Don't Let Go (S01E19)
další epizody (4)
Profesionální lháři (TV seriál)
Vojáci (S03E05)
Glee (TV seriál)
City of Angels (S05E11)
Liga snů (TV seriál)
The Heavenly Fouler (S06E07)
2013 We Are Men (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Foot Chase (S04E06)
Kin (S04E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt přichází ze záhrobí (S05E17)
Glee (TV seriál)
The Quarterback (S05E03)
Wonder-ful (S04E21)
2012 Up All Night (TV seriál)
I Can't Quit You (S02E09)
Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)
Hned jsem tam (S03E14)
Srdce (S03E13)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Dárce (S10E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Twenty-Five Acts (S14E03)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Štvavá královna (S02E04)
Mr. Sunshine (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
Sue v rozpacích (S02E11)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
Ochrana svědků (TV seriál)
I'm a Liver Not a Fighter (S04E07)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Skok na konec (S06E16)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Furt (S02E08)
Boží sendvič (S02E03)
Teatrálnost (S01E20)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Starting Line (S02E02)
Private Practice (TV seriál)
A Better Place to Be (S04E04)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Honeymooners (S13E21)
2009 Glee (TV seriál)
Balady (S01E10)
Skandál (S01E02)
Pilot (S01E01)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Mooning and Crooning (E05)
Trust Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Slow Burn (S04E14)
2008 Oaks, The (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Ovophagy (S01E03)
Head Case (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Jde sem něco divného (S01E13)
Rodinný den (S01E11)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Slovní salát (S02E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S02E02)
Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Erica Noughton (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
Viva Las Vegas (S05E01)
Běh pro smrt (S04E20)
další epizody (4)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ceci N'est Pas Une King of the Hill (S08E09)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
Sami doma (S04E03)
Nic není samozřejmé (S04E01)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Plán (S02E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Řeka slz (S05E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
With a Little Help from My Friend (S05E02)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Moje vina (S04E17)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Horečky neznámého původu (S02E20)
Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)
1995 Watcher, The (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
My Name Is Bev (S07E14)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky