foto

Eva Burešová

  • nar. 22.7.1993 (25 let)
    Hlučín, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eva Burešová je česká herečka a zpěvačka. V roce 2011 se přihlásila jako zpěvačka do soutěže Československo má talent, kde si získala srdce mnoha diváků a probojovala se až do finále. Od roku 2012 jsme jí mohli vidět v seriálu Gympl s (r)učením omezeným jako Renatu Koberovou. Eva se kromě hraní věnuje i divadlu. Aktuálně hraje v divadle Broadway ve hře Janka Ledeckého „Hamlet“, kde hraje Ofélii. Zahrála si i  v Divadle Karlín v muzikálu „Jesus Christ Superstar“ a detektivní hře „Vraždy za oponou“. Ještě před talentovou soutěží se do povědomí publika dostala rolí v muzikálu „Baron Prášil“. Eva se na televizní obrazovce objevila také v seriálu Modrý kód, kde hrála sestřičku Petru.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2015 Trhlina (amatérský film)
2014 Giant Business (amatérský film)
2012 Modrý tygr
2011 Ceny Paměti národa

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Na dvou židlích (S03E12)
Horké chvíle (S03E11)
Léčba prací (S03E10)
další epizody (35)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Narozeniny (S02E19)
Přijmout trest (S02E17)
Bezvýznamná chyba (S02E15)
další epizody (28)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Recept na smrt (S01E14)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Milionář z tělocvičny (S03E26)
Dědictví (S03E25)
další epizody (47)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Smrtislav - V noci se mi zdálo (hudební videoklip)
2014 Mušnula feat. Štěpán Olívie Turek - Ak nie si, tak budeš (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace