foto

Nick Morris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Toxic Avenger: The Musical (divadelní záznam)
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
2004 Bill Bailey: Part Troll (TV film)
2001 By Jeeves (TV film)
Shaolin Wheel of Life (TV film)
2000 Jesus Christ Superstar (TV film)

Dokumentární

2003 Cirque du Soleil: Varekai (divadelní záznam)
2001 AC/DC: Stiff Upper Lip Live (koncert)
Cirque du Soleil: Alegria (divadelní záznam)

Hudební videoklipy

1986 Europe - The Final Countdown (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Gun Shy - Hrdina náhodou
2016 Miss Saigon: 25th Anniversary (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace