foto

Paul Borghese

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bare Knuckle Brawler
Made in Chinatown
2016 Knockout
Six Gun Savior
2015 Death of a Tree
Sight Unseen
Stealing Cars
2014 Sidewalk Traffic
Zarra's Law
2013 Aftermath
Goat
Mafiánovi
2011 Vito Bonafacci
2009 Julie a Julia
Lynch Mob
Láska mezi řádky
Pod novým vedením
The Don of 42nd Street
2008 Between Love & Goodbye
Big Shot-Caller, The
Drum Beats Twice, The
2007 Holky na hlídání
2006 Dokažte mi vinu
2005 Malý Manhattan
Searching for Bobby D
The Reality Trap
Transamerika
2002 Four Deadly Reasons
Hamlet in the Hamptons
High Times Potluck
2001 61* (TV film)
1998 Belly
Svědek proti mafii (TV film)
1995 Bikini Bistro
1994 New York Nights
1993 Škola krásy
1991 Atomové gymnázium 2
Kamarádi ve zbrani
Vampire's Embrace
1989 Blue Vengeance
Cleo a Leo
Deadly Obsession
Enrapture
Toxický mstitel 2
Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho
Who Shot Patakango?
1988 Fright House
Válka podle Tromy

TV seriály

2018 The Neighborhood (TV seriál)
2017 Ona to musí mít (TV seriál)
#Proměna (GENTRIFIKACE) (S01E09)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
I See Money (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cizí zásah (S07E21)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rhodium Nights (S13E23)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Bible Story (S16E11)
License to Kill (S15E17)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Purgatory (S05E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
Dluh (S06E02)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
Last Call (S04E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Thicker Than Water (S03E16)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)

Dokumentární

2019 Narrowsburg

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky