foto

Paul Borghese

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Made in Chinatown
2016 Back in the Day
Six Gun Savior
2015 Death of a Tree
Sight Unseen
Stealing Cars
2014 Sidewalk Traffic
Zarra's Law
2013 Aftermath
Goat
Mafiánovi
2011 Vito Bonafacci
2009 Julie a Julia
Lynch Mob
Láska mezi řádky
Pod novým vedením
The Don of 42nd Street
2008 Between Love & Goodbye
Big Shot-Caller, The
Drum Beats Twice, The
2007 Holky na hlídání
2006 Dokažte mi vinu
2005 Malý Manhattan
Reality Trap, The
Searching for Bobby D
Transamerika
2002 Four Deadly Reasons
Hamlet in the Hamptons
High Times Potluck
2001 61* (TV film)
1998 Belly
Svědek proti mafii (TV film)
1995 Bikini Bistro
1994 New York Nights
1993 Škola krásy
1991 Atomové gymnázium 2
Kamarádi ve zbrani
Vampire's Embrace
1989 Blue Vengeance
Cleo a Leo
Deadly Obsession
Enrapture
Toxický mstitel 2
Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho
Who Shot Patakango?
1988 Fright House
Válka podle Tromy

TV seriály

2017 She's Gotta Have It (TV seriál)
#ChangeGonCome (GENTRIFICATION) (E09)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
I See Money (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cizí zásah (S07E21)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rhodium Nights (S13E23)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Purgatory (S05E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
Dluh (S06E02)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to All That (S05E05)
Last Call (S04E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Thicker Than Water (S03E16)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace