foto

Wanja Mues

  • nar. 1973
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stralsund - Kein Weg zurück (TV film)
2016 Hedda (TV film)
Stralsund – Schutzlos (TV film)
Stralsund – Vergeltung (TV film)
2015 Ein starkes Team – Beste Freunde (TV film)
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
Stralsund – Es ist nie vorbei
Stralsund - Kreuzfeuer (TV film)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 König von Deutschland
Mord in den Dünen (TV film)
Stralsund - Freier Fall (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
Mrtví a živí
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der Stolz der Familie (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Querschläger (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gegen den Strom (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verräter (TV film)
2009 Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
Stubbe - Von Fall zu Fall: In den Nebel (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
21:37
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Řecké polibky (TV film)
2007 Ein Unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
Yella
2006 Bettis Bescherung (TV film)
High Maintenance
Sunny
2005 Místo činu - Vánice (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
2004 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Falsche Freundschaft (TV film)
Bournův mýtus
Druhé líbánky (TV film)
Examen (studentský film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)
Otisk
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Kollaps (TV film)
Mein letzter Film
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Pianista
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
Místo činu - Kalné vody (TV film)
2000 Heimatgeschichten - Herr Petermann (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Půjčka za život (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1998 Dear World
1997 Tatort - Bluthunde (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1992 Letní album
1986 Storm, der Schimmelreiter (TV film)

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Liebe in Not (S02E12)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)
1997 Das Phantom von Bonn

TV pořady

2003 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace