foto

Wanja Mues

  • nar. 1973
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stralsund - Kein Weg zurück (TV film)
2016 Hedda (TV film)
Stralsund – Schutzlos (TV film)
Stralsund – Vergeltung (TV film)
2015 Ein starkes Team – Beste Freunde (TV film)
Stralsund - Der Anschlag (TV film)
Stralsund - Kreuzfeuer (TV film)
Stralsund – Es ist nie vorbei (TV film)
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 König von Deutschland
Mord in den Dünen (TV film)
Stralsund - Freier Fall (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Mrtví a živí
Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der Stolz der Familie (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Querschläger (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gegen den Strom (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verräter (TV film)
2009 21:37
Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
Stubbe - Von Fall zu Fall: In den Nebel (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Řecké polibky (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
Yella
2006 Bettis Bescherung (TV film)
High Maintenance
Sunny
2005 Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Místo činu - Vánice (TV film)
2004 Bournův mýtus
Druhé líbánky (TV film)
Examen (studentský film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)
Otisk
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Kollaps (TV film)
Mein letzter Film
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Pianista
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
Místo činu - Kalné vody (TV film)
2000 Heimatgeschichten - Herr Petermann (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Půjčka za život (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1998 Dear World
1997 Tatort - Bluthunde (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
1992 Letní album
1986 Storm, der Schimmelreiter (TV film)

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Lásce není přáno (S02E12)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Falešné přátelství (S08E02)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)
1997 Das Phantom von Bonn

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace