foto

Oiva Sala

  • nar. 31.10.1900
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 7.3.1980 (79 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Pohjantähti
1969 Oikeusjuttu (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
1967 Alaston kuningas (TV film)
Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Särkyneiden sydänten talo (TV film)
1966 Kuningas IV (TV film)
Pitkä päivä (TV film)
1965 Dyskolos eli ihmisvihaaja (TV film)
Ruma Elsa (TV film)
Teatterituokio: Avioerotuomari (TV film)
1963 Sissit
Tarjoilijatar (TV film)
Teatterituokio: Sattuuhan sitä (TV film)
Totuus on armoton
Untuvainen (TV film)
Viehättävä vaimoni (TV film)
1962 Mariana Pineda (TV film)
Muotinäytös (TV film)
Pikku pyhimys (TV film)
Rasvapallo (TV film)
1961 Don Juan (TV film)
Kaasua, komisario Palmu!
Kultainen vasikka
Nuoruus vauhdissa
Paljon melua tyhjästä (TV film)
Tämä ainoa yö (TV film)
1960 Děvče zasněžených lesů
Malmilöytö (TV film)
Ukkosta Jalavakadulla (TV film)
1958 Autuas eversti
Pieni luutatyttö
1957 1918
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Risti ja liekki
1956 Viisi vekkulia
1955 Helunan häämatka
Minä ja mieheni morsian
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
1954 Laivan kannella
Onnelliset
1953 Hilja, maitotyttö
Maailman kaunein tyttö
Siltalan pehtoori
1952 Hän tuli ikkunasta
Lännen lokarin veli
Niskavuoren Heta
Radio tulee hulluksi
Rikollinen nainen
Silmät hämärässä
Suomalaistyttöjä Tukholmassa
Yhden yön hinta
1951 Sadan miekan mies
1950 Amor hoi!
Isäpappa ja keltanokka
Katarina kaunis leski
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
1949 Professori Masa
1940 Kersantilleko Emma nauroi?
1930 Kajastus

TV seriály

1967 Kultasuu (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1951 Rahan rata

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky