foto

David Lee

  • nar. 3.3.1994 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Svaha: Šestý prst
2018 Salanameun
Seuwingkijeu
2017 Pevnost
2016 Seupeullit
Sunjeong
2014 Hledisko interpretace
Kundo: Čas pomsty
Shinchozombimanhwa
2013 Deo tereo raibeu
2012 Pluto
2011 Jeokgwaeui dongchim
Lukostřelci
Přední linie
Romaenseu Jo
2010 Poezie
Salinui kang
2007 Geukrakdo salinsageon

TV seriály

2019 Hotel delluna (TV seriál)
2018 Baedeupapa (TV seriál)
2017 Goohaejwo (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2016 Geungjeongi chejil (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky