foto

David Lee

  • nar. 3.3.1994 (24 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Salanameun
2017 Pevnost
2016 Seupeullit
Sunjeong
2014 Hledisko interpretace
Kundo: Čas pomsty
Shinchozombimanhwa
2013 Deo tereo raibeu
2012 Pluto
2011 Jeokgwaeui dongchim
Lukostřelci
Přední linie
Romaenseu Jo
2010 Poezie
Salinui kang
2007 Geukrakdo salinsageon

TV seriály

2017 Goohaejwo (TV seriál)
2016 Geungjeongi chejil (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace