foto

Pat Conway

  • nar. 9.1.1931
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 24.4.1981 (50 let)
    Santa Barbara County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 The Abduction of Saint Anne (TV film)
1967 Štístko z Grand Canyonu
1962 Geronimo
1957 Destination 60,000
The Deadly Mantis
Undersea Girl
1956 Battle Stations
Flight to Hong Kong
Screaming Eagles
The Bold and the Brave
1955 An Annapolis Story
1953 I Love Melvin
Rogue's March
1952 Above and Beyond
Glory Alley
Holiday for Sinners
Invitation
Just This Once
Scaramouche
The Girl in White
Zpívání v dešti
1951 Westward the Women

TV seriály

1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 The Texan (TV seriál)
1957 The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace