foto

Frederikke Dahl Hansen

  • nar. 26.3.1994 (25 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Srdcová královna
Under Bølgerne, Over Skyerne
2017 Dánsko
2016 Forever Now
2014 Kodaň
Teenland
2013 YOLO
2012 Navždy ty a já
2011 Odraz

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)