foto

Jakub Dvorský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Moje povstanie 2 (TV film)
2010 DezZzire
2009 We Shoot with Love
2004 Non Plus Ultras
2000 F (studentský film)
1998 Bibliofil (studentský film)
Příušnice (studentský film)
Tunel (studentský film)
1997 Olda (studentský film)
1995 Sběratel (studentský film)

Dokumentární

2002 Pařížské břicho vzpomínek (TV film)
2000 Praha mizerná (TV seriál)
1999 Nutná pravidelnost (studentský film)
1998 Follia - určitý druh bláznovství (TV film)
1997 Obrázky z paměti (studentský film)
1994 Cizinci a masky