foto

Raymond Thiry

  • nar. 29.9.1959 (61 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Retter der Meere: Tödliche Strandung (TV film)
2020 Der Amsterdam-Krimi: Das verschwundene Kind (TV film)
Quo vadis, Aida?
2019 De belofte van Pisa
Penoza: The Final Chapter
Todesfrist - Nemez und Sneijder ermitteln (TV film)
2018 Der Amsterdam-Krimi: Auferstanden von den Toten (TV film)
Der Amsterdam-Krimi: Tod in der Prinzengracht (TV film)
Dirigentka
Mé bláhové srdce
2017 Mezihra v Praze
Muž, který spadl z nebe
Spaak
Verliebt in Amsterdam (TV film)
2016 Een echte Vermeer
Nacht van de Fanfare
Night of Brass
2015 Bloed, zweet & tranen
Bosjesman
Code M
Kat en muis
Malý gangster
Rajský pokoj
2014 Lék
Mezi desátou a dvanáctou
Rotor
Wilden
2013 Bro's Before Ho's
Cowboys janken ook
Je to dlouhý příběh
Onder Invloed
Toegetakeld door de liefde
Wolf
2012 Guilty Movie
Okno
2011 Drone
Lotus
Making Of
Sonny Boy
2010 De nobelprijswinnaar
Het bezoek
Loft
RE-constructions
The Story of John Mule
2009 Blijf bij me, weg
Má princezna Karo
Witte vis (TV film)
2008 Dopis pro krále
Pokrevní bratři
Tiramisu
Together Again
Zima za války
2007 Dennis P.
2006 Langer licht
1998 Novellen: Tussen de bomen (TV film)
1994 Venus in Furs

TV seriály

2020 Doodstil (TV seriál)
2019 Undercover (TV seriál)
Čas na párty (S01E10)
Na dno (S01E09)
Novoluní (S01E08)
další epizody (10)
2018 LOIS (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (8)
2017 Suspects (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Heftige Ontknoping (S04E10)
Gedreven tot waanzin (S04E08)
Geheimen ontrafeld (S04E07)
další epizody (7)
2014 Celblok H (TV seriál)
Het verborgen eiland (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Poging om te vluchten (S03E10)
Gewelddadige tegenslagen (S03E09)
Vuile machtspelletjes (S03E08)
další epizody (11)
2012 Geheimen van Barslet, De (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Zwijgrecht (S02E07)
Wie is de volgende? (S02E06)
Zware tijden (S02E05)
další epizody (7)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Docklands (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
Het uur van de waarheid (S01E08)
Aan de top van de misdaad (S01E07)
Geen weg terug (S01E06)
další epizody (8)
Troon, De (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
S1ngle (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Willemspark (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)

Dokumentární

2016 De Pedaalridder

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky