foto

Marc Dudicourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Šéf na míru (TV film)
1996 Rošťák Beaumarchais
1995 Zadoc et le bonheur
Zloděj a boxer
1993 Nalezenec Justininen, boží levoboček
1990 Šeherezáda a gentleman
1989 Double mixte (TV film)
1988 48 hodin v Paříži
Palace (TV film)
À notre regrettable époux
1986 Nuit d'ivresse
1984 Polar
1983 Malheurs d'Octavie, Les
Thérèse Humbert (TV film)
1982 Tête à claques
1981 Gros oiseau, Le (TV film)
1980 Alors heureux?
Cabrioles (TV film)
Ukradli torzo Jupitera
1978 Exercice du pouvoir, L'
1975 Aigle à deux têtes, L' (TV film)
Důležité je milovat
Mystère Frontenac, Le (TV film)
Nenapravitelný
Soldat Duroc, ça va être ta fête
Sérieux comme le plaisir
1974 Comme un pot de fraises!
Gross Paris
Mrak v zubech
1972 Irma la Douce (TV film)
Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
1971 Dossier prostitution
Manželé z roku II
Rumový bulvár
1970 Rozmarná Marie
Tito muži s prstem na spoušti
1969 Huguenot récalcitrant, Le (TV film)
1968 Bande à Bonnot, La
1967 Alexandre le bienheureux
Bang Bang
Zloděj z Paříže
1966 Made in U.S.A.
Srdcový král
Život na zámku
1963 Otro Cristóbal, El

TV seriály

1997 Louis Page (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Grande cabriole, La (TV seriál)
1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1976 Bonjour Paris (TV seriál)
1973 Poker d'As (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 Candice, ce n'est pas sérieux (TV seriál)
1968 Thibaud (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace